De finishing touch voor uw EURO 2016 beleving!

Het Europees Kampioenschap voetbal 2016 komt er aan! Nog een aantal weken en dan gaat onze Belgische nationale ploeg de strijd aan om het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk.  

Organiseert u binnenkort een evenement naar aanleiding van EURO 2016? Wij zorgen graag voor de finishing touch. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden!

Een duivels rode loper aan de ingang of een eventruimte volledig bedekt in onze nationale driekleur? Alles is mogelijk met onze  kwalitatieve event tapijten !

Een duivels rode loper aan de ingang of een eventruimte volledig bedekt in onze nationale driekleur? Alles is mogelijk met onze kwalitatieve event tapijten!

Een originele sampling actie,  een sponsor stand op maat of een loper met logo’s?  Wij  printen  alles wat u maar kan bedenken in  full color  op ons event tapijt!

Een originele sampling actie,  een sponsor stand op maat of een loper met logo’s?  Wij printen alles wat u maar kan bedenken in full color op ons event tapijt!

Een sportieve promo stand of een tijdelijk voetbalveld op locatie? Met  kunstgras  is de klus zo geklaard!

Een sportieve promo stand of een tijdelijk voetbalveld op locatie? Met kunstgras is de klus zo geklaard!

Bent u al helemaal in de EK sfeer gekomen? Contacteer ons dan snel voor een offerte op maat! info@event-flooring-services.com