Event Flooring Services Kijkt Vooruit!

2016 was een ongelofelijk leerrijk, spannend en vooral druk jaar voor Event Flooring Services! Het team werd uitgebreid met enkele nieuwe vaste medewerkers en freelancers, een nieuwe productielijn werd opgestart en we mochten heel wat nieuwe klanten en uitdagende projecten verwelkomen!

Ook 2017 belooft zeer boeiend te worden! We lanceren in de loop van januari een volledig nieuw kleuren gamma en blijven investeren in de verdere professionalisering en uitbreiding van ons team om u in de toekomst nog beter en vlotter te kunnen bedienen!

Alvorens we er in 2017 weer stevig invliegen, gaan we er even tussenuit om de batterijen op te laden. Onze kantoren zijn gesloten van 24/12 tot en met 03/01. Deze week kan u uiteraard nog bij ons terecht voor al uw bestellingen!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een spetterend 2017!