Event Flooring Services wordt Cover Flooring!

Wij zijn trots om u te melden dat Event Flooring Services en het Nederlandse Hebo Flooring Solutions vanaf 1 april 2019 samen verder gaan onder de naam Cover Flooring. Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met uw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor u te verleggen.

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat uw evenement naar een hoger niveau getild wordt. Uw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen. Cover denkt met u mee, zodat men samen een stapje verder kan gaan.

Begeleiding bij iedere stap en de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van uw event te verkleinen dankzij de recyclage-mogelijkheden van Cover, dat is the extra mile. Het Cover-team loopt deze extra mile snel en efficiënt, zonder het einddoel uit het oog te verliezen: u het mooiste evenement bezorgen.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw vragen zijn voor Cover een uitdaging. Het creëren van innovatieve vloerdecoratie is immers de trots van Cover. Volgens uw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met een ervaren team en kwalitatieve materialen. De wensen van de klant staan honderd procent voorop. We zorgen graag voor een open, eerlijke, enthousiaste en warme sfeer.  Want dat is wie we zijn en dat is hoe we willen werken. In de nieuwe naam én in de nieuwe slogan komt dat perfect tot uiting: ‘We’ve got you covered’!

Wil je graag op de hoogte blijven? Zeer binnenkort kan u terecht op onze nieuwe website: www.coverflooring.com.

Event Trends 2019

We Are Golden

In 2018 ontwikkelden we voor enkele klanten een gouden kleur op maat. Vanwege de enthousiaste reacties die we hier op kregen, voegen we deze kleur in 2019 toe aan ons standaard gamma! 

PRINTS, PRINTS, PRINTS! 

Het voorbije jaar ontdekten reeds heel wat klanten de creatieve mogelijkheden van onze full color prints.
Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde print op expo tapijt, vinyl of luxe tapijt, neem dan zeker contact met ons op!

De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Check onze website voor meer inspiratie!

American Dream Cars, Bikes and Carpet

Van 15 december 2017 tot 28 januari 2018 lag ons geprint tapijt te schitteren tussen allerlei Amerikaanse bolides in Autoworld, Brussel. 

‘American Dream Cars and Bikes’ verteld het verhaal van ‘The American Dream’ aan de hand van de spectaculairste wagens en motoren van de gouden jaren met enkele moderne supercars.

Voor dit evenement ontwikkelde EFS uiteraard ook een unieke, blauwe loper met een sterrenmotief zoals we dit kunnen terugvinden op de Amerikaanse vlag. 

Amercian Dream Cars, Bikes and Printed Carpet - Autoworld

Amercian Dream Cars, Bikes and Printed Carpet - Autoworld

Event Flooring Services Kijkt Vooruit!

2016 was een ongelofelijk leerrijk, spannend en vooral druk jaar voor Event Flooring Services! Het team werd uitgebreid met enkele nieuwe vaste medewerkers en freelancers, een nieuwe productielijn werd opgestart en we mochten heel wat nieuwe klanten en uitdagende projecten verwelkomen!

Ook 2017 belooft zeer boeiend te worden! We lanceren in de loop van januari een volledig nieuw kleuren gamma en blijven investeren in de verdere professionalisering en uitbreiding van ons team om u in de toekomst nog beter en vlotter te kunnen bedienen!

Alvorens we er in 2017 weer stevig invliegen, gaan we er even tussenuit om de batterijen op te laden. Onze kantoren zijn gesloten van 24/12 tot en met 03/01. Deze week kan u uiteraard nog bij ons terecht voor al uw bestellingen!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een spetterend 2017!