Event Trends 2019

We Are Golden

In 2018 ontwikkelden we voor enkele klanten een gouden kleur op maat. Vanwege de enthousiaste reacties die we hier op kregen, voegen we deze kleur in 2019 toe aan ons standaard gamma! 

PRINTS, PRINTS, PRINTS! 

Het voorbije jaar ontdekten reeds heel wat klanten de creatieve mogelijkheden van onze full color prints.
Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde print op expo tapijt, vinyl of luxe tapijt, neem dan zeker contact met ons op!

De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Check onze website voor meer inspiratie!

American Dream Cars, Bikes and Carpet

Van 15 december 2017 tot 28 januari 2018 lag ons geprint tapijt te schitteren tussen allerlei Amerikaanse bolides in Autoworld, Brussel. 

‘American Dream Cars and Bikes’ verteld het verhaal van ‘The American Dream’ aan de hand van de spectaculairste wagens en motoren van de gouden jaren met enkele moderne supercars.

Voor dit evenement ontwikkelde EFS uiteraard ook een unieke, blauwe loper met een sterrenmotief zoals we dit kunnen terugvinden op de Amerikaanse vlag. 

Amercian Dream Cars, Bikes and Printed Carpet - Autoworld

Amercian Dream Cars, Bikes and Printed Carpet - Autoworld

Event Flooring Services Kijkt Vooruit!

2016 was een ongelofelijk leerrijk, spannend en vooral druk jaar voor Event Flooring Services! Het team werd uitgebreid met enkele nieuwe vaste medewerkers en freelancers, een nieuwe productielijn werd opgestart en we mochten heel wat nieuwe klanten en uitdagende projecten verwelkomen!

Ook 2017 belooft zeer boeiend te worden! We lanceren in de loop van januari een volledig nieuw kleuren gamma en blijven investeren in de verdere professionalisering en uitbreiding van ons team om u in de toekomst nog beter en vlotter te kunnen bedienen!

Alvorens we er in 2017 weer stevig invliegen, gaan we er even tussenuit om de batterijen op te laden. Onze kantoren zijn gesloten van 24/12 tot en met 03/01. Deze week kan u uiteraard nog bij ons terecht voor al uw bestellingen!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een spetterend 2017!

De langste catwalk!

Bij Event Flooring Services gaan wij een uitdaging nooit uit de weg!

Begin mei plaatsten wij in opdracht van Models On Stage niet minder dan 1,5km rode loper doorheen het centrum van Antwerpen.

De Meir werd voor één dag dan ook omgetoverd tot de grootste openlucht catwalk ter wereld met een modeshow van meer dan 150 modellen!